Download - SBLP Lijst vergoedingen Zorgverzekeraars 2018
Tarieven Het tarief voor een intakegesprek en een individueel consult bedraagt per 01-01-2018: €72,- Voor bedrijven bedraagt het tarief: €92,- Bedragen zijn vrij van btw. Duur sessie 60 tot 75 min. Los consult 90 min. Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Binnen 24 uur wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Praktisch Het begeleidingstraject begint met een intakegesprek om je hulpvraag te bespreken. Tevens onderzoeken we in dit gesprek of deze therapie voor jou geschikt is. Als de keuze is gemaakt om verder te gaan, maken we beiden een commitment om de therapie voort te zetten. Na een aantal sessies evalueren we om te kijken of je de juiste route bewandelt. Voor het hele traject is een reeks aan sessies noodzakelijk. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag. Vergoeding Het consult wordt geheel, gedeeltelijk of niet vergoed, afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit op je polis nakijken. Ik ben aangesloten bij de SBLP- beroepsorganisatie en de RBCZ-registertherapeuten voor complementaire en alternatieve geneeswijzen. Deze hebben contracten bij veel zorgverzekeraars afgesloten. In de onderstaande PDF-file van de SBLP kun je controleren of je zorgverzekering daaraan voldoet. Privacyverklaring Gegevens   betreft   de   Algemene   Verordening   Gegevens   bescherming   (AVG),   kun   je   vinden   op   de   pagina privacyverklaring. Behandelovereenkomst Gegevens betreft de behandelovereenkomst kun je vinden op de pagina behandelovereenkomst.
BoswijkNetwerk Gestalt- en Transpersoonlijk Therapeuten
``Raak het verborgen deel in jouw leven aan     en bloemen zullen daar opbloeien.``
Ik ben aangesloten bij:
Download - SBLP Lijst vergoedingen Zorgverzekeraars 2018
Privacyverklaring (AVG)
Privacyverklaring (AVG)
telefoon email email adres adres henk van eck therapie email
i
i
i
i
i
i
i
i i i
i
i R B B P P P P
Behandelovereenkomst
Behandelovereenkomst
i
i
Tarieven  Het tarief voor een intakegesprek  of consult bedraagt per 01-01-2018:     €72,- Voor bedrijven bedraagt het tarief:    €92,- Bedragen zijn vrij van btw. Duur sessie 60 tot 75 min. Los consult 90 min. Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Binnen 24 uur wordt 50% van het tarief in rekening gebracht. Praktisch Het begeleidingstraject begint met een intakegesprek om je hulpvraag te bespreken. Tevens onderzoeken we in dit gesprek of deze therapie voor jou geschikt is. Als de keuze is gemaakt om verder te gaan, maken we beiden een commitment om de therapie voort te zetten. Na een aantal sessies evalueren we om te kijken of je de juiste route bewandelt. Voor het hele traject is een reeks aan sessies noodzakelijk. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag. Vergoeding Het consult wordt geheel, gedeeltelijk of niet vergoed, afhankelijk van de aanvullende zorgverzekering die je hebt afgesloten. Je kunt dit op je polis nakijken. Ik ben aangesloten bij de SBLP- beroepsorganisatie en de RBCZ-registertherapeuten voor complementaire en alternatieve geneeswijzen. Deze hebben contracten bij veel zorgverzekeraars afgesloten. In de onderstaande PDF-file van de SBLP kun je controleren of je zorgverzekering daaraan voldoet. Privacyverklaring Gegevens   betreft   de   Algemene   Verordening Gegevens   bescherming   (AVG),   kun   je   vinden op de pagina privacyverklaring. Behandel- overeenkomst Gegevens betreft de behandelovereenkomst kun je vinden op de pagina behandelovereenkomst.
``Raak het verborgen deel     in jouw leven aan     en bloemen zullen daar opbloeien.``
BoswijkNetwerk Gestalt- en Transpersoonlijk Therapeuten
Ik ben aangesloten bij:
henk van eck therapie - telefoon henk van eck therapie - email henk van eck therapie - adres henk van eck therapie henk van eck therapie - vcard henk van eck therapie - sms henk van eck therapie - google maps Henk van Eck Therapie - sitemap B
i i i i i i i P B
www.henkvanecktherapie.nl